Piipahdus Porissa

SUOMI AREENA

Tänään käväisimme Porissa. Päivään kuului Suomi Areenaa: Purje-lavalla työn tulevaisuus Suomessa ja torilla pääministerin haastattelu. Odotin hiukan enemmän keskustelun syvyyttä työn tulevaisuudesta, sillä haastattelijana oli Riku Rantala ja kommentaattorina Jyrki Kasvi. Työn tulevaisuutta käsiteltiin teollisuuden, asiakaspalvelun ja asiantuntijuuden näkökulmasta: Automaatio ja digitaalisuus lisääntyy, ihmisiä pitää kouluttaa, asiakkaiden kanssa kommunikoidaan somessa, chatissa ja puhelimitse. Työtä voidaan tehdä mistä päin maailmaa tahansa ja palveluiden tarjoamisen ja ostamisen rajat eivät ole valtioiden välisisä rajoja. Tämä kaikki on uhka sekä mahdollisuus.

Suomi AreenaTiukkaa tenttiä Porin torilla

 

SEIJA LEVANNON NÄYTTELY

Kävimme hienon naivistitaiteilijan, Seija Levannon, Duo-näyttelyssä Nortamonkadulla. Avajaisissa oli galleria täynnä ihastelevia vieraita ja tunnelma lämmin. Näyttely on avoinna 11.-17.7. eli kannattaa poiketa, jos olet kuuntelemassa Suomi Areenaa tai jazzeilla.

Seija Levanto 2

Seija Levanto 1

Seija Levanto 4

Seija Levanto 3

ja sitten käväisimme vielä Suomi Areenan avajaisbileissä.

Suomi Areena avajaisbileet

 

Sisustusopas – sisustuslehti verkossa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s