Tee-se-itse kurasyöppö

Nyt kun syksy ja kurakelit ovat taas täällä, kerron teille yhden vinkin miten pitää kuraa ja hiekkaa eteisessä kurissa. Tein tämän kurasyöpön omaan eteiseeni (kuvia löytyy lisää täältä) jo viime syksynä ja idea on toiminut loistavasti! Idean nappasin aikoinaan Pinterestistä. Märät ja hiekkaiset kengät ovat saaneet rauhassa kuivua kurasyöpön päällä ja koska se on asetettu aivan ulko-ovemme viereen, ei lika kulkeudu muualle. Vesi taas tippuu syöpön pohjalle ja niin tekee myös hiekka ja lika.

Tämän kurasyöpön toteuttaminen on helppoa! Hankit vaikkapa koristekiviä (itse käytin jokikivilaatoista jääneitä kiviä) ja laitat ne matalaan astiaan joka voi olla vaikkapa muovilaatikon kansi, vanha uuninpelti tai vaikkapa autoihin tarkoitettu kuralaatikko. Ja valmista tuli!

Kurasyöppö

Kurasyöppö

Kurasyöppö   Kurasyöppö

Kurasyöppö

Kurasyöppö

Sisustusopas – Sisustuslehti verkossa

 

Mainokset

Yksi kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s