Rento Design tarjoaa kierrätysmuotia ja -sisustusta

Rento DesignKierrätetyistä lehdistä tehtyjä laukkuja ja pussukoita, ylijäämäpuusta valmistettuja hauskoja sisustuskeinuja sekä indonesialaisia, uusiokäyttöön otettuja metallisia baarituoleja. Näitä ja paljon monia muita kierrätykseen ja uusiokäyttöön perustuvia tuotteita löytyy hämeenlinnalaisesta Rento Design –liikkeestä.

Rento Design on kahden nuoren ja myös melko rennon naisen yritys.

– Kaikki lähti aikoinaan siitä ajatuksesta, että haluttiin luoda jotakin omaa. Ensin valikoimiin tulivat itse suunnitellut julisteet sekä t-paidat. Sen jälkeen tuotevalikoima on laajentunut täällä meillä käsityönä tehtäviin uniikkeihin laukkuihin ja pussukoihin sekä lisäksi huonekaluihin ja muihin sisustustavaroihin, yrityksen toinen pyörittäjä Ulla Harju kertoo.

Jos tuotevalikoima on ajan saatossa laajentunut, niin on myös toiminta yleensä.

– Ensin lähdimme liikkeelle verkkokaupalla, sitten tuli oma liike ja jälleenmyyjät ja nyt olemme laajentaneet myös yritysliikelahjoihin, Hanna Väinölä hymyilee.

Industrial-henkiset tuotteet, yksilöllisyys ja värit ovat molempien naisten mieleen, ja se näkyy myös tuotevalikoimassa.  Hauskoista ja uniikeista, kierrätetyistä nuoteista, sarjakuvista sekä muotilehdistä tehdyistä laukuista ja pussukoista taas löytyy ihan varmasti jokaiselle oma suosikkinsa.

– Ja toista samanlaista ei sitten kävele vastaan! Hanna Väinölä vinkkaa.

Liikkeessä on myös näytillä ihania, värikkäitä kierrätysmateriaaleista tehtyjä räsymattoja. Ne sekä vanhat metalliset baarituolit ovatkin liikkeen suosituimpia ja halutuimpia tuotteita. Ja samalla molempia löytyy myös molempien omistajien omasta kotoa.

– Niin, yksi idea oli se, että haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaisia tuotteita mistä itsekin pidämme. Tämä ajatus on nyt sitten jalkautunut liiankin hyvin omiin koteihin, Ulla Harju nauraa.

Rento Design - Hanna Väinölä

Hanna Väinölän suosikkituote liikkeessä on vanha indonesialainen baarituoli, jossa on luonnetta ja tarinaa. Kädessä on myös toinen suosikki, Modesty Blaise -sarjakuvasta tehty kirjekuorilaukku.

Rento Design - Ulla Harju

Ulla Harjun suosikkituote on ihanan värikäs, kierrätyssilkistä tehty räsymatto.

Rento Design

Rento Design

Liikkeessä on väriä ja tunnelmaa. Myös liikkeen esittelykalusteet ovat kierrätyshenkisiä.

Rento Design

Naisten itse kehittelemät Read it ’n’ wear it -tuotteet tehdään käsityönä Rento Designin tiloissa kierrätetyistä lehdistä, sarjakuvista, nuoteista ja muista lehtimateriaaleista.

Rento Designin verkkokauppaan ja ostoksille pääset tästä. Liikkeen löydät Hämeenlinnasta Kauppakeskus Tavastilan 2. kerroksesta osoitteessa Eteläkatu 14.

 

Sisustusopas – Sisustuslehti verkossa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s