Tea-Mariian sisustusopas – ARVONTA

Sain käsiini tv:stäkin tutun Tea-Mariia Pyykkösen kirjoittaman sisustusoppaan. Arvomme tämän kattavan sisustusoppaan onnekkaalle blogimme lukijalle, joten kannattaa lukea loppuun asti ja osallistua arvontaan!

Tea-Mariia ketoo kirjassaan koko sisustussuunnittelun kaaren aina aloituspisteestä lopetukseen ja kaiken siltä väliltä. Kirjasta opit mikä on planssi ja miksi sellainen kannattaa tehdä, opit tekemään realistisen budjetin ja saat vinkkejä erilaisiin sisustustyyleihin. Tietoa saat myös siitä mitä eri huoneissa ja tiloissa kannattaa ottaa huomioon sekä perusasioista kuten valaistuksesta, sisäkatoista, kiintokalusteista ja tekstiileistä.

Tea-Mariia 04

Tea-Mariia 01

Tea-Mariian sisustusopas

Tea-Mariia neuvoo siis melkeinpä kädestä pitäen sisustuksen saloja. Lisäksi hän muistuttaa siitä, että omaa ääntä pitää sisustusasioissa muistaa kuunnella. Sisustussuunnitelma tehdään itselle tai perheelle – ei kenelläkään muulle.

Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat sisustaa itse tai haluavat oppia sisustussuunnittelun saloista. Jos kuitenkin haet perinteistä sisustuskirjaa, niin tämä ei varmaankaan ole se. Kirjan voi nimittäin kokea enemmänkin tieto- kuin sisustuskirjana – tilaa on annettu tekstille ja käytännönneuvoille, ei niinkään isoille tunnelmakuville, mikä toisaalta sopii kirjan tyyliin hyvin. Toki itse olisin kaivannut välillä tekstin sekaan enemmän isoja kuvia, mutta ymmärrän kyllä että kirjasta olisi tullut aikamoinen järkäle, jos kaikki kuvat olisivat olleet sivun tai kahden kokoisia. Kuvat sinällään tuovat lisäarvoa tekstille ja antavat lisäarvoa neuvoille sekä hyviä esimerkkejä eri tyyleistä. Kirja on myös taitettu trendiväreissä, joten se on kaunis ja lukemisen ilo säilyy myös sen takia pitkään.

Tea-Mariia 02

Tea-Mariia 03

ARVONTA

Edit 27.4. Osallistumisaika arvontaan on nyt päättynyt. Voittajaksi arvottiin Ipe1961. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse. Onnitteluja!

Osallistut arvontaan kommentoimalla ja jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kommenttiboxiin (kommentti voi olla vaikka terveinen meille). Arvomme yhden kappaleen Tea-Mariaan sisustusopasta. Kommenttisi (ja myös siis sähköpostisi) ilmestyy hyväksynnän jälkeen blogiin. Osallistumisaika on sunnuntaihin 26.4. saakka ja arvonta tapahtuu maanantaina 27.4. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti, tässä blogikirjoituksessa sekä Sisustusoppaan Facebookissa.

Lue lisää täältä.

Sisustusopas – Sisustuslehti verkossa

Mainokset

68 kommenttia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s