Iloa kotiin

Kevään ensimmäiset auringonsäteet sukeltavat läpi ikkunan ja kotona alkaa näyttää tunkkaiselta. Ennen kuin hiirenkorvat vihertävät ja leskenlehdet pilkahtavat harmaasta maasta, voi kevään ja kesän tuoda kotiin reippailla väreillä.

Värit 1

Keltaisen ja turkoosin yhditelmä valkoista seinää vasten on kevyt ja raikas.

Värit 2

Maalaamalla musta-valkoista raitaa yhdelle seinälle ja jatkamalla maalausta kattoon ja lattiaan saa loistavan tehosteen neutraaliin huoneeseen. Muutama tehosteväri, vaikkapa turkoosi, punainen ja keltainen tekee selkeästä musta-valkoisuudeta kiinnostavamman.

Värit 3

Hankkimalla paljon puisia laatikoita ja maalaamalla ne sateenkaaren väreillä saa edullisen hyllykön eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Värit 4

Voimakas turkoosi ja aniliini suurina ja selkeinä pintoina luovat eksoottisen tunnelman huoneeseen, jonka lattia on tummanharmaa ja seinät lähes valkoiset.

Värit 5

Valkoisten seinien ja lattian, sekä harmaan maton ja pöydän vastakohdaksi on tuotu keväisen pastelliset vihreät ja liilat tuolit. Kirkas auringonkeltainen tuolissa ja valaisimessa tekevät tilan lämpimän iloiseksi.

Värit 6

Pelkistetty musta-valkoisuus on rikkotti vintage-henkisellä ruokapöydällä ja tuoleilla. Tuolt on verhoiltu väriympyrän pää- ja väliväreillä, mutta kokonaisuus rikotaan sillä, että kirkas punainen puuttuu ja tilalla on aniliini.

Värit 7

Voimakas turkoosi seinä ja aniliinit ovet luovat jännittävän vastakohdan valkoiselle lattialle ja pöydälle sekä kirkkaanvihreille kevyille tuoleille.

Värit 8

Oranssia, pinkkiä ja keltaista yhdistettynä betoniin ja raakapuuhun. Hieno tunnelma!

Värit 9

Isoja pintoja – sohvassa keltaista, arkussa punaista, mausteena kirkasta vihreää ja aniliinia. Huone näyttää kutsuvalta.

Värit 10

Retroa ja vastavärejä: Turkoosi matto ja taulu yhdistettynä oranssinruskeaan nahkaan. Pieni määrä aniliinia ja voimakasta punaista taulussa rikkoo harmonian. Tyylikäs.

Värit 11

Erilaisia punaisen sävyjä hehkuva matto valkoisessa huoneessa on sisustuksen katseenvangitsija.

Käytätkö paljon värejä sisustuksessa vai luotatko varmaan neutraaliin värimaailmaan?

Sisustusopas – sisustuslehti verkossa

Sisustussuunnittelu Jesse Kakkola

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s