Karun kallion kauneus

Meillä kaikilla on varmasti oma lempimaisemamme ja tunnelmamme Suomen luonnossa. Minusta on mukava katsella kallioon muodostuneita taideteoksia. Vaikka olen viettänyt monta vuosikymmenta kesäisiä hetkiä samalla kalliolla, ei sen kauneus ja yksityiskohdat koskaan kyllästytä. Erilaisia muotoja ja struktuureja riittää ja värit ovat harmoniassa.

En oikeastaan tiedä, onko tämä kenestäkään muusta kiinnostavaa, mutta säilön nyt nämä kuvat tänne blogiini. Ja miten tämä edes liittyy sisustuksseen? No vaikka niin, että kallion värityksestä voi pomia jonkun huoneen sisustuksen värit ja harmonian niin, että käyttää värejä samassa suhteessa (paljon-vähän, tummaa-vaaleaa) kuin kalliossa. Niin, tai sitten suunnnittelee sisustuskangasmalliston. Haluaisikohan kukaan verhoja, mattoja, tyynyjä ja pöytäliinoja tai pyyhkeitä, joiden ideat olisivat kalliosta?

Kallio 5

Kallio 7

Kallio 4

kallio 1

Kallio 9

kallio 10

kallio 2

Kallio 3

Kallio 6

Kallio 11

Kallio 8

herkkää 1

Sisustusopas – sisustuslehti verkossa

Mainokset

2 kommenttia

  • Marjatta Jaako

    Meillä Ylläksellä mökki tai loma-asunto ja haen koko ajan verhokangasta, joka viittaisi luontoon. Miellä on paljon tunturikiveä mökin ympärillä.

    • Sellaisia kankaita on aika vähän. Tietysti Suomen markkina on pieni, mutta uskoisin tyyliteltyinä ja hyvälaatuiselle pohjalle painettuna kelpaavan ainakin muissa pohjoismaissa… tai sitten sun pitää painaa itse kangas. Tai sitten valokuva ja nykyäänhän voidaan printata kankaalle vaikka mitä. Jos käyttäisi vaikka pellavaa luonnon värisenä ja yhdistäisi siihen printattua luontokuvaa. Jos projektillasi ei ole kiire, niin laita vaikka s-postia ulla.heinonen10@gmail.com, katsotaan voidaanko saada aikaiseksi jotain :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s