Askarrellen prosessit kuntoon

Silloin tällöin tulee fiilis, ettei ole ihan oman tekemisensä päällä. Sata pientä asiaa jyllää päässsä ja koko ajan pelkää unohtavansa jotain. Onko kellään muulla samaa ongelmaa?

Tänään päätin laittaa oman työprosessini kuntoon. Ja koska en pysty hallitsemaan kaikkea sähköisesti (opettelen kyllä), tulostan papereita ja säilön niitä. Hyi häpeä! Hyviä neuvoja otetaan kiitollisuudella vastaan paperittomasta toimistosta.

Ja olen siis lukenut aikamoisen pinon kirjoja siitä, kuinka tulla tehokkaaksi ja järjestelmälliseksi.

numerot

Yhdessä oppaassa käskettiin ottamaan kansio, siihen välilehdet 1-31 ja laittamaan kullekin päivälle suoritettavat tehtävät omille päivilleen. Kuukausille oma kansio. Sitten pitää luoda erilaisia arkistoja. Osaa tarvitsee usein ja osaa silloin tällöin.

värikoodit

Prosessit ovat mielestäni kivoja. Ajattelin askarella näistä koteloista prosessini mukaiset arkistot. Näin prosessin asiakirjat siirtyvät kotelosta toiseen kun päästään prosessin eri vaiheisiin. Ja koska minulla oli Tikkurilan värimalleja vieressäni, ajattelin koodittaa koteloni samoin värein kun mitä prosessi kulkee excellissäkin. Oman hauskuutensa askarteluun toi se, että Tikkurilan värimalleilla on nimet ja prosessin eri osille voi antaa lempinimeksi värien nimiä: greippi, juice, leivos, barbie, papukaija…

samettikirjaimet

Teippasin värilaput pyöreiden reikien kohdalle. Satuin löytämään tarrakirjaimia askartelulaatikostani ja liimasin ne koteloihin siltä varalta, että en muista omaa värikoodistoani… Ja näyttäähän se systemaattisemmalta.

värikoodit 2

Tehokas ja systemaattinen työskentely voi alkaa – jälleen kerran.

Sisustusopas – sisustuslehti verkossa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s