Ihanat neuleet puissa

Viikko sitten perjantaina oli Taiteiden Yö Hämeenlinnasaa. Nyt saamme nauttia Arvi Kariston kadulla, Vanajaveden rannassa, ihanasta väriloistosta. Puihin on tehty neuloen ja virkkaamalla ihania neulegraffiteja. Mielestäni tämä on hieno idea tuoda taidetta, ja nimenomaan tekstiilitaidetta, kaikkien kadullakulkijoiden iloksi. Itse olen käynyt ihailemassa niitä jo useampaan kertaan. Aina löytyy uusia yksityiskohtia. Parasta ideassa on kuitenkin se, että puissa on monen tekijän – harrastajien ja varmasti ammattilaistenkin – kädenjälki näkyvissä. Osa teoksista on toteutettu kauniina, siistinä neuleena ja osa ekspressiivisemmin työstettynä. Kiitän tekijöitä tästä kaupunkikuvaa piristävästä teoksesta.

IMG_0253

IMG_0251

IMG_0250

IMG_0242

IMG_0262

IMG_0265

IMG_0247

IMG_0271

Aika kivoja, vai mitä?

Nyt vaan lankakerien kimppuun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s