Ruskea sisustus – tausta sädehtivälle rouvalle

Sain tehtäväkseni suunnitella asiakkaan kodin kokonaan uusiksi. Asikakkaan väritoiveet ovat ruskeaa, terracottaa, oliivinvihreää ja vaaleita luonnonvärejä. Tässä muutamia ideoita värityksiksi tapeteista, verhoista, matoista ja huonekalukankaista sekä pari laattaa.

YLÄKERTA

sisustusopas.com

Eteisen yhdelle seinälle laitetaan raidallinen tapetti, joka tapetoidaan vaakaan. Lattialle luonnonvärinen sisalmatto, verhoksi valkoinen pellavakangas, jossa on brodeerausta ruskealla (tammiviilun väri), oliivilla, tummalla aniliinilla ja turkoosilla. Aniliinilla puuvilla-pellavakankaalla voidaan päällystää penkki tai siitä voidaan tehdä irtotyynyt pehmusteiksi penkille.

www.sisustusopas.com

Sisalmatto, huonekalukangas ja verhokangas.

www.sisustusopas.com

Tämäkin hauska pallokangas sopisi istuimen verhoiluun.

www.sisustusopas.com

Tämä lehtikangas vaihtoehdoksi verhoille.

www.sisustusopas.com

Tällä tulee taas hiukan erilainen fiilis.

www.sisustusopas.com

Eteisestä matka jatkuu ruokatilan ja keittiösaarekkeen kohdalle. Ruokatilan ja olohuoneen lattia on tammiparkettia. Ruokapöydän alle sisalmatto ja tammea ja valkoista olevan saarekkeen baarijakkarat verhoillaan vihreällä, aniliinilla ja harmaalla – kolme tuolia kaikki eri värillä.

www.sisustusopas.com

Ruokatila jatkuu yhtenäisenä olohuoneen kanssa ja rinnakkain tulee kaksi suurta mattoa. Olohuoneeseen villa-pellava-nukkamatto ja ruokatilaan sisal.

www.sisustusopas.com

Eivät riitele keskenään?

www.sisustusopas.com

Eteisen takaseinä tapetoidaan hiukan retrohenkisellä tummanruskealla tapetilla, jonka kuvioissa on pieni hopean ja toisissa kullan hohde. Huonetilassa on paljon ikkunoita ja siksi verhokankaaksi valitaan kevyt raita. Nukkamaton väritys sopii tapettiin sekä tammiparkettiin. Sohvan ja tuolien väriksi valitaan tummanruskeaa, kullankellertävää ja aavistuksen hopeanharmaata harjattua puuvilla-pellavaa. Lisää yksityiskohtia sisustukseen saadaan tyynyilla ym. pienillä väriläikillä. Asiakas ilmaisi värienkäytöstä näin: ”Haluan olla ainoa, joka loistaa ja sädehtii talossa värikkäänä, sisustus saa jäädä taustalle.”

www.sisustusopas.com

Huonekalukankaat sopivat maton väriin?

ALAKERTA

www.sisustusopas.com

Alakerrassa on makuuhuone, joka tapetoidaan valkoista ja kultaa hehkuvalla hortensiakuvioisella tapetilla. Verhoiksi valitaa kevyttä valkoista ja kullankeltaista. Päiväpeite tehdään läikehtivästä chenillestä. Pääväriksi rouvan toivomaa oliivia ja tyynyiksi ja torkkupeitteeksi kultaa ja valkoista. Tähän lisätään varmasti myös jokin kuviollinen kangas.

sisustusopas.com

Tarkistus, että peitekangas sopii tapettiin…

www.sisustusopas.com

Alakerran aulaan tulee vaalea iso laatta lattiaan. Tapetiksi yhdelle seinälle laitetaan tekstuuritapetti. Sohvan väri otetaan tapetista (aavistus vihertävää) ja lattialle vaalea sisalmatto. Verhoiksi kevyttä valkoista pellavasekoitetta.

www.sisustusopas.com

Ehkä tämä tyynykangas piristää kokonaisuutta?

www.sisustusopas.com

Aulasta pääsee saunaosastolle. Saunan takaseinä, jossa on kiuas, laatoitetaan liuskemosaiikilla, samoin suihkuosaston takaseinä. Näin teema jatkuu samana aulasta kylpyhuoneeseen ja saunaan.

www.sisustusopas.com

Aulan viereen tulee makuuhuone-kylpyhuoneosasto eli eräänlainen sviitti vieraille. Sängyn pääty tapetoidaan ruskea-kulta-kuvioisella tapetilla ja verhoiksi laitetaan ohutta, hiukan metallinhohtoista rukeaa raitaa.

www.sisustusopas.com

Tapettiin sopivia peite- ja huonekalukankaita löytyy…

www.sisustusopas.com

Ja tämäkin on aika kaunis…

www.sisustusopas.com

Kylpyhuoneosaston tehostemosaiikit jatkavat samaa linjaa muun sviitin värityksen kanssa.

Miltä näyttää?

Jos tykkäsit ja tarvitset apua väritys- ja tekstiilivalinnoissa, niin ota yhteyttä. Tehdään sellainen väritys, jossa sinä viihdyt ja loistat!

 

 

 

Mainokset

2 kommenttia

  • Kenen valmistajan kankaita nuo peite- ja huonekalukankaat ovat? Näytepalan päällimmäisin raitakangas on taivaallisen kaunis.

    • Hei! Kuviolliset peite- ja huonekalukankaat sekä verhokankaat ovat Robert Allen- kokoelmasta. Kokoelmassa on todella paljon erilaisia ja hienoja kankaita. Kankaiden maahantuoja / agentti on Hocusinteriorpocus. Jos kangas kiinnostaa enemmänkin ja haluat näytepalan, niin laita viestiä ulla.heinonen@rakentajanykkonen.fi tai soita 040 809 6279. Ja kiitokset viestistäsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s